Şifre ve E-Posta Değişikliği

ALMS sistemine girdikten sonra sistemi sağlıklı ve yaşadığınız bir sorun durumunda hızlı bir çözüm için sistem bilgilerinizi güncellemenizi rica ederiz.

Sisteme Giriş İçin Tıklayınız...

1. Kullanıcı Adı veya E-Posta” bilginizi giriniz.
  2. İleri” düğmesine tıklayınız.
  3. Şifre” bölümüne şifrenizi giriniz.
  4. Öğrenmeye Başlayın” düğmesine tıklayınız.
  5. Sağ üstte yer alan adınız ve soyadınızın bulunduğu “Profil” düğmesine tıklayınız.
  6. Açılan listeden “Profilim” düğmesine tıklayınız.
  7. Açılan sayfada “Düzenle” düğmesine tıklayınız.
  8. Açılan sayfada “Kişisel Bilgi” düğmesine tıklayınız.

Şifre Değiştirme İşlemi:

• Şu Anki Şifre: Şu anki şifre yazım kutucuğuna mevcut şifrenizi giriniz.
  • Yeni Şifre: Yeni şifre yazım kutucuğuna belirlediğiniz yeni şifrenizi giriniz.
  • Yeni Şifreyi Tekrar Girin: Yeni şifreyi tekrar girin yazım kutucuğuna belirlediğiniz yeni şifrenizi tekrardan giriniz.
  • İptal Et Düğmesi: İptal et düğmesine tıklayarak gerçekleştirdiğiniz değişikliği iptal edebilirsiniz.
  • Şifreyi Değiştir Düğmesi: Şifreyi değiştir düğmesine tıklayarak gerçekleştirdiğiniz şifre değişikliklerini kaydedebilirsiniz.

Açılan listeden “Profilim” düğmesine tıklayınız.

Açılan sayfada “Düzenle” düğmesine tıklayınız.

1. E-Posta: E-Posta yazım kutucuğuna e-posta bilginizi giriniz. Şifrenizi unutmanız durumunda e-posta üzerinden şifre güncellemesi yapabilirsiniz.

Şifre Değiştirme İşlemi:

1. Şu Anki Şifre: Şu anki şifre yazım kutucuğuna mevcut şifrenizi giriniz.
  2. Yeni Şifre: Yeni şifre yazım kutucuğuna belirlediğiniz yeni şifrenizi giriniz.
  3. Yeni Şifreyi Tekrar Girin: Yeni şifreyi tekrar girin yazım kutucuğuna belirlediğiniz yeni şifrenizi tekrardan giriniz.
  4. İptal Et Düğmesi: İptal et düğmesine tıklayarak gerçekleştirdiğiniz değişikliği iptal edebilirsiniz.
  5. Şifreyi Değiştir Düğmesi: Şifreyi değiştir düğmesine tıklayarak gerçekleştirdiğiniz şifre değişikliklerini kaydedebilirsiniz.