Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Vize Sınavları Hk.

Değerli Öğrencilerimiz,

Birimimiz tarafından yürütülmekte olan derslerin vize sınavı yüz yüze yapılacaktır. YÖK5i dersleri (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili ve Yabancı Dil) 22.11.2023 Çarşamba günü üniversitemizin tüm birimlerinde ortak zamanda gerçekleştirilecektir. Sınava, öğrenim görmekte olduğunuz fakülte/yüksekokul/meslekyüksekokulunda gireceksiniz, bu konuda fakülte/yüksekokul/meslekyüksekokulunuzun sınav takvimini kontrol etmelisiniz. Sınavımız 09:30'da başlayacak olup, eğer fakülte/yüksekokul/meslekyüksekokulunuzda yeterli kapasite bulunmaması durumunda, öğrencilerin bir kısmı 09:30'da diğer kısmı ise 11:00'da sınava girecektir. Sınavımız tek oturum olup, eğer yeterli sınıf bulunmaması durumunda farklı sorulardan oluşan ikinci bir oturum gerçekleşecektir. Bir oturuma katılmanız yeterlidir.

Sınavımız, 3 ayrı dersten oluşmak üzere, aynı anda sınav yapılacaktır. Sınavda size, 3 derse ait sorular ve tek bir optik form verilecektir. Sınav süresi her ders için 20 dakika olmak üzere toplamda 60 dakikadır.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz...